WORKSHOPS SIERADEN MAKEN

Leer bij StudioZomooi een van de basis technieken van het sieraden maken zoals kettelen, knopen, rijgen, zwevend of vilten en maak een sieraad naar eigen ontwerp.

StudioZomooi bezit een unieke collectie knopen die op oneindig veel manieren te verwerken zijn in een halssieraad, armband, ring of broche. In combinatie met een uitgebreid aanbod aan andere materialen kom je tot fascinerende resultaten.

In StudioZomooi kun je ook kralen leren vilten en die vervolgens verwerken in je sieraden. Er zijn vele voorbeelden en boeken die je op weg kunnen helpen. Klik hier om de sfeer te proeven en inspiratie op te doen. Individueel, samen met een vriendin of in groep. Als uitje met je collega’s of familie. Er is van alles mogelijk. Het eindresultaat is een superleuk sieraad voor jezelf of om cadeau te geven. Bij StudioZomooi kun je sieraden maken, zoals jij ze wilt.

Meld je aan via de StudioZomooi Webshop

INFO EN AANMELDEN

In een workshop maak je een halssieraad of twee kleinere sieraden (een ring, armband of broche). Ervaring is niet nodig.

De workshops duren 2.5 uur en zijn op vrijdagavond en op andere dagen in overleg.

De prijs is € 28 inclusief alle materiaal, gereedschap, koffie/thee en natuurlijk iets lekkers. Een persoonlijke strippenkaart voor 3 workshops heb je voor € 75.

Minimum aantal deelnemers is 6 personen, minimum leeftijd is 12 jaar.

De workshops worden gehouden in Amsterdam-Rivierenbuurt, op loopafstand van Station RAI.

DATA

Januari 2011

Vrijdag 14 januari 19.30 - 22.00

Vrijdag 21 januari 19.30 - 22.00

Februari 2011

Vrijdag 11 februari 19.30 - 22.00

Maart 2011

Vrijdag 11 maart 19.30 - 22.00